Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.stefwebdesign.com

Site-ul www.stefwebdesign.com si toate domeniile, subdomeniile, aplicatiile corelate cu acesta sunt proprietatea directa a S.C. Stef Web Design S.R.L. societate comerciala inregistrata in Romania, sub numarul de inregistrare la Registrul Comertului J22/295/2014, CUI 32829903, cu sediul social in Iasi, Str. Dragos Voda, nr.11 , Jud. Iasi, reprezentata de Dl. Stanciu Stefan, in calitate de administrator.

Vizitarea site-ului, interactiunea cu acesta si orice alta actiune ce presupune implicarea site-ului sau aplicatiilor, domeniilor, subdomeniilor acestuia reprezinta acceptarea acestor termeni si conditii.

Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

Descrierea serviciilor

Site-ul www.stefwebdesign.com este site-ul de prezentare a companiei S.C. Stef Web Design S.R.L. aceasta fiind o firma de web design care ofera servicii de realizare / administrare website-uri si magazine online, promovare online, mentenanta website-uri, vanzare domenii si hosting.

S.C. Stef Web Design S.R.L. va pune la dispozitie toate informatiile din acest site web in scop informativ, negarantand de exactitatea lor la un anumit moment dat. Vom incerca sa actualizam site-ul de fiecare data cand schimbam anumite informatii. Daca acesta nu a fost actualizat, iar informatiile prezentate sunt inexacte, nu ne asumăm nicio vina.

Cererea si contractarea in scopul prestarii de servicii

Cererea de servicii se poate face prin intermediul formularului de contact de pe site sau prin contactarea administratorului S.C. Stef Web Design S.R.L. prin orice cale scrisa sau telefonica sau prin vizita la biroul firmei.

Garantii

S.C. Stef Web Design S.R.L. functioneaza in baza politicii 100% garantie in ceea ce priveste prestarea serviciilor. In momentul livrarii unui serviciu, Beneficiarul are dreptul de a refuza acest serviciu in varianta finala, in termen de 5 zile, Prestatorul fiind obligat sa returneze integral suma de bani platita de catre Beneficiar.

De asemenea, cele 2 parti sunt obligate sa-si respecte obligatiile contractului si au drepturile prevenite in contractul de prestari servicii, negociat de ambele parti.

Neangajarea raspunderii

S.C. Stef Web Design S.R.L. (proprietar al site-ului www.stefwebdesign.com) nu poate fi făcut raspunzator in niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate pe acest website. Nu incurajam folosirea informatiilor in alt sens decat cel informativ, dat fiind faptul ca acestea sunt protejate de dreptul de autor.

Orice utilizator care viziteaza si foloseste continutul acestui site in scopuri proprii, o face pe propria raspundere. 

De asemenea, nu suntem responsabili pentru pierderile sau daunele de orice mod survenite in urma interpretarii unor informatii transmise gresit de catre Beneficiar, catre Prestator.

Confidentialitatea

Orice vizitator al site-ului are obligatia de a pastra confidentialitatea asupra informatiilor si prevederilor stabilite prin interactiunea cu acest site (sau a informatiilor din contractul negociat).
Toate informatiile de pe acest website sunt protejate de dreptul de autor, fiind confidentiale si supuse clauzei de neconcurentă (concurenta neloiala) si clauzelor penale stipulate in cadrul negocierii unui contract.

Revizuiri ale termenilor si conditiilor

Proprietarul site-ului www.stefwebdesign.com isi poate revizui informatia de pe site in orice moment, fara o notificare prealabila a utilizatorilor, utilizatorii fiind obligati sa accepte aceste modificari si sa le ia la cunostinta.
Pentru a va asigura ca ati luat la cunostinta noii termeni, vizitati frecvent pagina de termeni si conditii.

Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare se afla sub jurisdictia legilor din Romania. Astfel, instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror dispute ce vor aparea intre parți din cauza sau in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau continutul site-ului.